Кметът на Варна обяви важни новини за града.Ето какво написа Благомир Коцев

...
Кметът на Варна обяви важни новини за града.Ето какво написа Благомир Коцев
Коментари Харесай

Коцев: От месец май центърът на Варна ще се мие два пъти седмично

Кметът на Варна разгласи важни новини за града.

Ето какво написа Благомир Коцев в персоналния си профил във фейсбук:

От месец май центърът на Варна ще се мие два пъти седмично. С препарат, тежка техника и профилирани екипи. Ще се чистят улици, кошчета за отпадък и пейки. Това разпоредих и координирах с почистващата компания през днешния ден.



Графикът планува в ранните часове на петък да се почиства правата от „ Севастопол “ до входа на Морската градина, а в понеделник заран да се мие както тази права, по този начин и секторът от „ Севастопол “ до Катедралата, като към него прибавяме и отбивката от ул. „ Михаил Колони “ до Шишковата градинка.

Отделно от това всички основни булеварди ще се мият главно един път в месеца.

Нощната акция в събота сподели успеваемост, която варненци чакат да виждат непрекъснато. Съгласен съм с тях. По данни на компанията в измиването на „ Княз Борис I ” са взели участие 4 машини и 11 души екип. Излишно е да споделям, че сходна готовност във Варна не е имало от дълги години – хората и сами го знаят.

Сега това става стандарт, не изключение.



В рамките на идващия месец ще намерим решение и за освежаването на контейнерите за боклук, които сходно на подлезите са вандализирани и чупени без обикновена мисъл за съгражданите ни.

Път към естествения тип на Варна има, само че нито един от тях няма да е резистентен във времето, в случай че не се отнасяме отговорно към общото – към улиците, към метода, по който изхвърляме боклука, към подлезите, лампите, пейките.

Нека не забравяме да сме на първо място виновни жители. Няма да ни коства доста, а резултатът ще е осезателен за всички.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР